ASTRA STRAMON
HIER STAAN WE VOOR

Kwaliteit

Het opleveren van een duurzame oplossing is voor gevelbouwers van groeiend belang. De behoefte aan kennis rondom het conserveren van staal is groot. En in die behoefte voorzien we vanuit Astra Stramon, met onze jarenlange ervaring, graag.

Hoe dragen we onze kennis over?

De expertise die we de afgelopen jaren hebben opgebouwd hebben we gebundeld en verwerkt tot een eisenpakket voor de afgewerkte producten die we afleveren bij klanten. Hierbij nemen we de bestaande, landelijk geldende kwaliteitseisen vanzelfsprekend mee (VMRG standaarden). We toetsen alle producten en ons productieproces aan deze uitgebreide lijst van eisen zodat alle producten die onze organisatie verlaten voldoen aan de hoogste normen. Voldoet het afgewerkte staal aan alle eisen? Dan krijgt het staal een stempel met het DCSG keurmerk. Samen met de stempel ontvangt de opdrachtgever een werkplan, zodat hij precies weet wat er met het bewerkte staal is gedaan én wat het product in de toekomst nodig heeft.

Waar staat DCSG voor?

DCSG staat voor Duurzame Conservering Stalen Gevels. Dat is waar we voor staan: het opleveren van duurzame oplossingen. Het documenteren van de eigenschappen en type verwerking van staalproducten zorgt ervoor dat we opdrachtgevers te allen tijde inzicht kunnen geven in de staat, het benodigde onderhoud en de vereiste behandeling. 

Waarom DCSG?

Met dit eigen keurmerk willen we laten zien (en documenteren we) dat we voor de best mogelijke kwaliteit gaan en opdrachtgevers van begin tot eind ontzorgen.

Wat hebben onze opdrachtgevers hieraan?

  • ze hebben de garantie dat de producten met de grootste zorg behandeld zijn, met een vanzelfsprekend duurzame afwerking.
  • ze krijgen een uitgewerkt werkplan bijgeleverd waarop eigenschappen van de producten terug te vinden zijn, en de vereiste behandeling.

Meer weten over ons keurmerk? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer informatie?


Wij staan voor kwaliteit

Astra Stramon heeft VMRG Keurmerk

Astra Stramon is aangesloten bij ION

DCSG - Het label van Astra Stramon

Astra Stramon Poedercoaten

't Hoogvelt 6
5721 VW Asten
Nederland

Tel: 0493 - 691837

info@astrastramon.nl

Astra Stramon RVS Finishing

Graandijk 5a
5704 RB Helmond
Nederland

Tel: 0493 - 745465

info@astrarvs.nl

Over Astra Stramon

We voorzien uw staalproducten van een duurzame, beschermende laag op het hoogste kwaliteitsniveau. Ons full service dienstenpakket kenmerkt zich door de flexibiliteit en korte lijnen. Onze mensen samengevat: jarenlange ervaring gecombineerd met passie en enthousiasme. Deze combinatie maakt ons tot een prettige en betrouwbare partner om mee samen te werken.

Onze andere bedrijfsactiviteiten:
Poedercoaten
RVS Finishing