ASTRA STRAMON
Bouwschadeherstel

Bouwschadeherstel

Astra Stramon is in staat om schades aan lakwerk of poedercoating vakkundig en professioneel te herstellen op locatie of op een bouwwerf. Door de juiste kwaliteit te leveren worden schades van voor, tijdens of na de bouwwerkzaamheden tot in de puntjes hersteld.

Onze servicevoertuigen zijn voorzien van professionele herstelapparatuur en verfmachines. Op die manier kunnen alle gewenste kleuren bij u op locatie gemaakt worden. Astra Stramon zorgt voor het volledige herstelproject. Daarbij zorgen we er ook voor dat alle documenten, rapporten en foto’s veilig en vakkundig worden opgeslagen.

Als uw producten verweerd zijn, is Astra Stramon de juiste partner om uw producten weer in originele staat terug te brengen. Wij zorgen ervoor dat alles wordt ontvet, vernieuwd en beschermd. De juiste kleur zal terugkomen en uw producten krijgen weer de nodige glans.

Meer informatie?


Astra Stramon Poedercoaten

't Hoogvelt 6
5721 VW Asten
Nederland

Tel: 0493 - 691837

info@astrastramon.nl

Astra Stramon RVS Finishing

Graandijk 5a
5704 RB Helmond
Nederland

Tel: 0493 - 745465

info@astrarvs.nl

Over Astra Stramon

We voorzien uw staalproducten van een duurzame, beschermende laag op het hoogste kwaliteitsniveau. Ons full service dienstenpakket kenmerkt zich door de flexibiliteit en korte lijnen. Onze mensen samengevat: jarenlange ervaring gecombineerd met passie en enthousiasme. Deze combinatie maakt ons tot een prettige en betrouwbare partner om mee samen te werken.

Onze andere bedrijfsactiviteiten:
Poedercoaten
RVS Finishing