ASTRA STRAMON
GLASPARELSTRALEN

Glasparelstralen

Glasparelstralen wordt hoofdzakelijk toegepast voor het behandelen van Non-Ferro metalen zoals RVS (roestvrij staal), aluminium, koper en messing. Vervuiling, zetranden en een oxidelaag worden verwijderd en wat overblijft is een glad en egaal mat grijs oppervlak. Verder krijgt het oppervlak door dit glasparelproces een geringe ruwheid (RA-waarde). Dit is ideaal voor bijvoorbeeld de machinebouw en food industrie, maar kan ook toegepast worden op onder andere hout en glas.

Bij Astra Stramon maken wij gebruik van glasparels met de grootte van 100-200. Dit zijn heel fijne, ronde korrels van glas. Door onze grote cabine kunnen wij nagenoeg ieder product behandelen.

De maximaal toelaatbare afmetingen bij glasparelstralen zijn:

Lengte: 14m

Breedte: 5m

Hoogte: 5m

Glasparelstralen

Meer informatie?

Contact

Astra Stramon B.V.
Graandijk 5a
5704 RB HELMOND
Nederland

Tel: 0493 - 691837

info@astrastramon.nl

Over Astra Stramon

We voorzien uw staalproducten van een duurzame, beschermende laag op het hoogste kwaliteitsniveau. Ons full service dienstenpakket kenmerkt zich door de flexibiliteit en korte lijnen. Onze mensen samengevat: jarenlange ervaring gecombineerd met passie en enthousiasme. Deze combinatie maakt ons tot een prettige en betrouwbare partner om mee samen te werken.

Onze andere bedrijfsactiviteiten:
Poedercoaten
Bouwschadeherstel