Aansluiten op de HVL-norm: met de kwaliteit zit het meer dan goed

HVL Metaal en Techniek is een metaalbedrijf gevestigd in Liessel. Ze bieden een totaalpakket aan van plaatbewerking, constructiewerk, verspaning en montage. De kern is metaalbewerking, maar het portfolio is op basis van behoeften van de klant uitgebreid: sinds 2018 hebben ze een afdeling gericht op projecten. Hier ontwerpt, ontwikkelt en bouwt een team van engineers oplossingen voor de optimalisatie van de bedrijfsprocessen bij klanten. Mensen die bij HVL werken hebben passie voor hun vak, en bij HVL wordt gewerkt met geavanceerde machines en apparatuur. Die combinatie maakt dat ze al bijna 30 jaar diensten leveren met een hoog kwaliteitsniveau. Het motto: ‘we doen het goed of we doen het niet’.

Via een vakblad kwam HVL eind 2020 terecht bij Astra Stramon. Een leverancier dicht bij huis, met een nieuwe vestiging in Helmond gericht op RVS finishing, dat was de reden voor HVL om het gesprek met onze Floris aan te gaan. Inmiddels zijn we een klein half jaar verder en zijn de eerste gezamenlijke projecten een feit. Anne Vervoordeldonk, medeverantwoordelijk voor de inkoop en verkoop bij HVL, deelde met ons haar eerste ervaringen.

“Astra Stramon is oplossingsgericht, flexibel en ze leveren kwaliteit. Drie eigenschappen die bij ons passen. Ze denken goed met ons mee en handelen snel. Aan de voorkant hebben we afspraken gemaakt zodat we snel kunnen schakelen als we van hun diensten gebruik willen maken. De afspraken zorgen voor gemak aan de inkoopkant. We laten onze producten glasparelstralen, beitsen en natstralen.”

HVL maakt gebruik van onze Astra Finish dienst: een vorm van natstralen waarbij we voldoen aan de strenger wordende eisen in bijvoorbeeld de food- en pharma industrie. Hiermee sluiten we aan op het kwaliteitsniveau dat HVL aan haar producten stelt. Fijn dat we zo ons steentje kunnen bijdragen aan ‘de HVL-norm’.

En hoe ziet de toekomstige samenwerking eruit? “Tot nu toe bevalt de samenwerking zeer goed. Interessant dat Astra Stramon ook transportdiensten aanbieden, dat is wat ons betreft een goede aanvulling op het dienstenpakket”, aldus Anne. Een prille samenwerking, maar wel een met potentie.

Dank aan HVL voor het vertrouwen!

Meer informatie?


Foto's van Aansluiten op de HVL-norm: met de kwaliteit zit het meer dan goed

Astra Stramon RVS Finishing

Graandijk 5a
5704 RB HELMOND
Nederland

Tel: 0493-745465

info@astrarvs.nl

Astra Stramon Poedercoaten

t Hoogvelt 6
5721 VW Asten
Nederland

Tel: +31 (0) 493 - 691 837

info@astrastramon.nl

Over Astra Stramon

We voorzien uw staalproducten van een duurzame, beschermende laag op het hoogste kwaliteitsniveau. Ons full service dienstenpakket kenmerkt zich door de flexibiliteit en korte lijnen. Onze mensen samengevat: jarenlange ervaring gecombineerd met passie en enthousiasme. Deze combinatie maakt ons tot een prettige en betrouwbare partner om mee samen te werken.

Onze andere bedrijfsactiviteiten:
Poedercoaten
Bouwschadeherstel