Samenwerking Creative Production en Astra Stramon

Geen gedoe, gewoon samen aan de slag 

Creative Production produceert, bewerkt, assembleert en behandelt metaal met een frisse kijk. Het bedrijf, gevestigd in Gemert, is een ‘one-stop-shop’. Ideeën worden vertaald naar een productietekening, een prototype en omgezet naar een schaalbaar productiemodel. Met een ervaren team en een uitgebreid machinepark worden zowel onderdelen als eindproducten van staal, RVS, aluminium en combinaties daarvan gemaakt.

Twee jaar geleden kwam Astra Stramon, en dan met name de RVS Finishing tak, via een beitsleverancier in beeld bij Creative Production. Hans van Beckum, Hoofd Inkoper en Manager Bedrijfsbureau deelt zijn ervaringen.

“Het beitsen van onze producten is niet onze core business, hiervoor werken we graag samen met leveranciers. Toen ik in 2019 hoorde dat Astra Stramon een nieuwe vestiging opende specifiek gericht op RVS Finishing, en erachter kwam dat ze beschikken over een groot beitsbad, zijn we gaan samenwerken met hen. Inmiddels hebben we hen voor een aantal projecten ingezet. We laten producten niet alleen maar beitsen, maar deze week hebben we bijvoorbeeld tanks laten glasparelstralen.

We staan er niet iedere week op de stoep, maar als we er staan gaat het goed. Het contact verloopt soepel, ik hoef maar te bellen en ze begrijpen wat ik nodig heb en gaan aan de slag. Geen gedoe, het wordt gewoon geregeld. Een prettige manier van werken.”

Een 10 geef ik niet zo snel, maar over de huidige samenwerking valt niet veel te zeggen. Ik geef het een 8. Het kwaliteitsniveau van het beitsen en glasparelstralen moet aan sluiten op de hoge eisen die wij stellen aan producten voor klanten. En dat doet het.”

Op de vraag hoe we dit cijfer nog hoger kunnen krijgen antwoordt Hans: “meer samen doen”.

Wij zijn voor!

Meer informatie?


Foto's van Samenwerking Creative Production en Astra Stramon

Astra Stramon RVS Finishing

Graandijk 5a
5704 RB HELMOND
Nederland

Tel: 0493-745465

info@astrarvs.nl

Astra Stramon Poedercoaten

t Hoogvelt 6
5721 VW Asten
Nederland

Tel: +31 (0) 493 - 691 837

info@astrastramon.nl

Over Astra Stramon

We voorzien uw staalproducten van een duurzame, beschermende laag op het hoogste kwaliteitsniveau. Ons full service dienstenpakket kenmerkt zich door de flexibiliteit en korte lijnen. Onze mensen samengevat: jarenlange ervaring gecombineerd met passie en enthousiasme. Deze combinatie maakt ons tot een prettige en betrouwbare partner om mee samen te werken.

Onze andere bedrijfsactiviteiten:
Poedercoaten
Bouwschadeherstel