Duurzame afwerking van sport- en speeltoestellen

Ooit een outdoor fitnessruimte gezien? De kans is groot dat je een product van BarmaniaPro tegen bent gekomen. Dit Nederlands bedrijf is gespecialiseerd in het maken van sport- en speeltoestellen die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden en levert haar producten inmiddels aan diverse landen.  BarmaniaPro producten zijn te vinden op het strand, in parken, bij scholen en universiteiten. De producten van BarmaniaPro voldoen aan hoge eisen, ze zijn functioneel en extreem gebruiksvriendelijk.

Een duurzaam partnership met Astra Stramon 
Sinds 2014 werkt BarmaniaPro samen met Astra Stramon. De producten van BarmaniaPro moeten bestand zijn tegen alle weersomstandigheden omdat ze vaak buiten staan. Hitte, kou, sneeuw, regen, en ga zo maar door. Een duurzame beschermende laag is van groot belang.  De ruwe staalelementen worden geleverd bij Astra Stramon. Na het schooperen van deze elementen worden ze dubbellaags gepoedercoat. De dienstverlening stopt hier niet. Op verzoek van BarmaniaPro verzorgt Astra Stramon namelijk ook het verpakken, palletiseren en de opslag van de eindproducten. De trucks van BarmaniaPro kunnen het eindproduct ophalen bij Astra Stramon en direct transporteren naar de klant. Zo helpt Astra Stramon met een efficiënt productie- en distributieproces. Dit vertaalt zich in snelle productie- en levertijden. 

Dennis Scherpen, managing director BarmaniaPro, over de samenwerking met Astra Stramon 
“Aan Astra Stramon kan ik mijn producten wel overlaten, ik weet dat het goedkomt. Ze bieden een goede prijs/kwaliteitverhouding en een integraal proces. Zo laten we niet alleen het poedercoaten aan ze over, maar ze verpakken, palletiseren en slaan de producten op zodat onze trucks het eindproduct kunnen vervoeren naar de klant. Ze zijn de laatste schakel in ons productieproces. De extra service die Astra Stramon biedt, samen met de korte communicatielijnen en prettige omgang, zorgen ervoor dat we graag met ze samen werken. Astra Stramon zet de stap extra, door optimaal met ons mee te denken.” 

Meer weten over de producten van BarmaniaPro? Bezoek dan de website: http://www.barmaniapro.com/  

Meer informatie?


Foto's van Duurzame afwerking van sport- en speeltoestellen

Astra Stramon RVS Finishing

Graandijk 5a
5704 RB HELMOND
Nederland

Tel: 0493-745465

info@astrarvs.nl

Astra Stramon Poedercoaten

t Hoogvelt 6
5721 VW Asten
Nederland

Tel: +31 (0) 493 - 691 837

info@astrastramon.nl

Over Astra Stramon

We voorzien uw staalproducten van een duurzame, beschermende laag op het hoogste kwaliteitsniveau. Ons full service dienstenpakket kenmerkt zich door de flexibiliteit en korte lijnen. Onze mensen samengevat: jarenlange ervaring gecombineerd met passie en enthousiasme. Deze combinatie maakt ons tot een prettige en betrouwbare partner om mee samen te werken.

Onze andere bedrijfsactiviteiten:
Poedercoaten
Bouwschadeherstel