ASTRA STRAMON
ZORGT VOOR DE EXTRA LAAG

Poedercoaten

Bij poedercoaten worden de constructies door onze specialisten met tientallen jaren ervaring handmatig bedekt met een kleurpoeder waarbij de poeder tegengesteld elektrostatisch geladen wordt. Dit maakt het mogelijk om ook de moeilijk bereikbare plaatsen met het poeder te bedekken. Het poedercoaten zorgt ervoor dat deze producten langdurig bestand zijn tegen invloeden van buitenaf zoals zon, regen, mist, invloeden van de zee etc.

Na deze behandeling gaan de constructies in de oven waar het ruim 200 graden Celsius wordt. Dit proces wordt ook wel moffelen genoemd. Hierdoor komt een chemische reactie tot stand zodat het poeder vloeibaar wordt en kan uitvloeien om daarna te stollen. Door onze cabine van 10 x 3,50 x 3,50 kunnen wij nagenoeg elk product poedercoaten.

Bij Astra Stramon kunt u producten laten poedercoaten in vrijwel elke gewenste kleur. Een speciale wens met betrekking tot kleuren? Wij zijn flexibel; passen de kleur op uw wens aan.

Astra Stramon kan ook voorzien in een Bicolor coating. Wij coaten volgens de Qualisteelcoat norm, de hoogst haalbare licentie voor poedercoating. Verder is Astra Stramon aangesloten bij de volgende verenigingen:

- VMRG

- Visem

- VOM  

Meer informatie?