Weten wat je van elkaar kunt verwachten

Al ruim 90 jaar zijn ze een begrip in Helmond: Munsters Metaal. Sinds jaren zetten ze Astra Stramon in voor diverse werkzaamheden. René Kroon, chef werkplaats bij Munsters Metaal, is verantwoordelijk voor de kwaliteitsbewaking en leverbetrouwbaarheid. In zijn rol schakelt hij veel met Astra Stramon. Hij deelt zijn ervaringen.  

De diensten van Munsters Metaal 
Munsters werkt voor diverse sectoren. Ze hebben uiteenlopende klanten uit de industriële sector en de food- en verpakkingsindustrie. Ze verzorgen plaatwerk, licht constructiewerk en freeswerk. 

De samenwerking met Astra Stramon: 
De samenwerking tussen Munsters en Astra Stramon gaat al lang terug. “Ik weet dat de connectie tussen Munsters en Astra Stramon al een generatie voor mij is gemaakt. We zochten een partner die snel en goed was én bovendien dichtbij zat. Astra voorzag in die eisen”. Voor Munsters Metaal is het essentieel dat er snel geschakeld kan worden met partners, zodat de doorlooptijd voor klanten zo kort mogelijk is. De twee bedrijven zitten wat dat betreft op één lijn, zo schat René in: “Afspraak is afspraak, daar staan wij voor en zo ervaar ik ook de samenwerking met Astra Stramon. Je weet van elkaar wat je kan en mag verwachten. Transparant, snel en flexibel, dat is fijn”. 

Flexibel dienstenpakket 
Munsters Metaal maakt al geruime tijd gebruik van de diensten rondom rvs finishing en poedercoaten. “Het RVS laten we glasparelstralen door Astra Stramon en onze staalelementen laten we stralen, schooperen en coaten”. Daarnaast heeft Astra Munsters Metaal onlangs, toen het bedrijf extra transportcapaciteit nodig had, met een compleet andere dienst vooruit geholpen. Voor een gezamenlijke klant is toen niet alleen het straal- en coatwerk verzorgd, maar ook het transport. “Prettig dat er in overleg ook aanvullende diensten geleverd kunnen worden, zoals het vervoeren van producten voor een gezamenlijke klant”, aldus René. 

Nieuwe locatie Astra RVS finishing 
Sinds kort heeft Astra Stramon een nieuwe locatie in Helmond, specifiek gericht op rvs finishing. René Kroon vindt dit een interessante ontwikkeling: “het spreekt me wel aan dat Astra Stramon hun rvs diensten gaat uitbreiden met een nieuw pand in Helmond. Nog dichter bij ons, zodat we ook voor (kleinere) spoedklussen bij ze terecht kunnen”. 

 

 

  

Meer informatie?


Foto's van Weten wat je van elkaar kunt verwachten