Elkaar scherp houden

“Bij onze locatie in Asten zien we enorm veel onderdelen van gevels voorbijkomen. We behandelen ze en brengen ze terug naar onze klant. Het is ook wel eens leuk om daadwerkelijke eindproducten te zien. Als ik bijvoorbeeld langs het Summa-college in Helmond rijd, dan denk ik: mooi, daar hebben wij voor JM van Delft een steentje aan bij mogen dragen.
– Floris, Accountmanager Astra Stramon

Al geruime tijd werken wij samen met toonaangevende gevelbouwer JM van Delft en Zn. Wij spraken met Ruud van Dal, bedrijfsleider staal van JM van Delft en Zn en vroegen hem hoe hij de samenwerking ervaart! 

Meer dan 100 jaar gevelbouwers

JM van Delft en Zn.: gevelbouwer sinds 1907. Het bedrijf, gevestigd in Drunen, levert ramen, deuren en gevels van aluminium, staal en RVS. Het bedrijf is actief door heel Nederland, en soms daarbuiten. Al meer dan 100 jaar leveren ze gevels op een persoonlijke, gedurfde, gedegen en betrokken manier. De relatie met de klant, met leveranciers en met medewerkers staat altijd centraal. 

Aan een half woord genoeg

10 jaar geleden is JM van Delft en Zn Astra Stramon in gaan zetten voor het poedercoaten van de gevels. Daarbij maken ze ook gebruik van de transportdiensten van Astra Stramon. “We doen het hele jaar door een beroep op de dienstverlening van Astra Stramon”, aldus Ruud. “Het meeste contact verloopt tussen William en Helma, maar als alles goed gaat is er natuurlijk weinig afstemming nodig. In de meeste gevallen hebben Helma en William aan een half woord genoeg. Natuurlijk gebeurt er wel eens iets wat, gaat er wat mis, maar dit wordt altijd goed opgelost. Voordat wij erachter komen dat er iets mis was, heeft Helma het al opgelost. 

Elkaar scherp houden

De korte lijnen en flexibiliteit hebben ons ook doen besluiten samen te gaan werken met Astra Stramon. En dat is in die jaren zo gebleven.” Natuurlijk is het soms nodig om bij elkaar te gaan zitten om alles te bespreken, zeker als je op zo’n regelmatige basis samenwerkt. “En dat doen we dus ook. Je wisselt adviezen en tips uit en zo maak je elkaar beter. Je houdt elkaar scherp”.

Nieuwsgierig naar alle mooie projecten van JM van Delft en Zn.? Bezoek dan eens hun website: www.jmvandelft.nl

Meer informatie?


Foto's van Elkaar scherp houden