Vacature Werkplaatshulp (Helmond/Asten, 10 tot 20 uur per week)

Is vakkenvullen niet echt iets voor jou? Wij bieden een leuke bijbaan aan. We zoeken namelijk iemand die ons team in de late middag en in het weekend komt versterken als werkplaatshulp. 

Wat hebben wij te bieden? 

Geld, leuke collega’s en een plek waar je de vrijheid krijgt om ervaring op te doen. In eerste instantie zul je collega’s helpen met verschillende taken, bijvoorbeeld: het verpakken van door ons bewerkte materialen, het opruimen en netjes houden van de werkomgeving of het helpen van onze chauffeur met het inladen van (onderdelen van) machines. Misschien groei je daarna wel door tot specialist poedercoaten of staalstralen. Dit heb je zelf in de hand. 

Wat zijn wij voor bedrijf? 

Astra Stramon is gespecialiseerd in de behandeling van staalproducten. Met deze behandelingen zorg je ervoor dat staal op een duurzame manier gebruikt kan worden. Bijvoorbeeld voor ramen, deuren en machines voor in een fabriek. De ene dag poedercoaten we sporttoestellen, de andere dag herstellen we op een bouwterrein schades aan lakwerk.  

Wie zoeken wij? 

Iemand die minimaal 17 jaar is, uit de omgeving Helmond / Asten komt en tussen de 10 en 20 uren per week wil werken (doordeweeks vanaf 15.00 uur en op zaterdag). De werkdagen, het aantal uren en het salaris zijn in overleg.  

Iets voor jou? Stuur dan een mail naar nick@astrastramon.nl of bel naar 0493 - 691 837.

Meer informatie?


Nieuws