Vacature Teamleider (Asten, 32 tot 40 uur per week)

Wij zijn op zoek naar een leidinggevende voor onze werkplaats in Asten (Noord-Brabant). Onze nieuwe teamleider moet het team van 15 collega's op een juiste en consequente manier gaan aansturen en wordt verantwoordelijk voor een vlotte doorstroom van de opdrachten.

Wat zijn wij voor bedrijf?

Astra Stramon is gespecialiseerd in de behandeling van staalproducten. Met deze behandelingen zorgen we ervoor dat staal op een duurzame manier gebruikt kan worden. Bijvoorbeeld voor ramen, deuren en machines voor in een fabriek. De ene dag poedercoaten we sporttoestellen, de andere dag herstellen we op een bouwterrein schades aan lakwerk. Meer weten over wat we doen? Bekijk onze diensten.

Wat hebben wij te bieden?

Prima arbeidsvoorwaarden (conform CAO klein metaal), een gezellig team en een plek om jezelf te ontwikkelen als leidinggevende. Je belangrijkste taak wordt het zorgen voor een vlotte doorstroom van de opdrachten die we hebben. Het maken van een planning hoort (op termijn) bij je werkzaamheden. Kwaliteit staat bij ons op de eerste plaats, en dat is ook wat we van jou verwachten.

Wie zoeken wij?

Iemand die:

  • Ervaring heeft als leidinggevende / teamleider
  • Ervaring heeft in de metaalverwerkingsbranche (is een pré)
  • woont in (de buurt van) Helmond of Asten
  • In het bezit is van rijbewijs B (en bij voorkeur in het bezit is van een heftruck certificaat)
  • 32-40 uur per week beschikbaar is

Word jij onze nieuwe teamleider?

Lijkt het je wat? Stuur dan een mail naar nick@astrastramon.nl of bel naar 0493 - 691 837.

 

Meer informatie?


Nieuws