Goede combinatie van service, kwaliteit en snelheid

Greymans Paktech is specialist in het maken van van klantspecifieke verpakkingsmachines. Anderhalf jaar geleden zocht het bedrijf een nieuwe partner voor straalwerkzaamheden.

De diensten van Greymans Paktech
Greymans Paktech is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van verpakkingslijnen, met name voor de voedingsmiddelenindustrie. De oplossingen van Greymans Paktech zijn gericht op het automatiseren van arbeidsintensief werk en op het verhogen van efficiency, veiligheid en hygiëne.

De samenwerking
Ongeveer anderhalf jaar geleden is Greymans Paktech gaan samenwerken met Astra Stramon. Greymans, gevestigd in Stramproy, heeft toen een zorgvuldige selectie gemaakt van mogelijke leveranciers op het gebied van rvs finishing. Astra Stramon kwam dankzij een combinatie van service, kwaliteit én snel kunnen leveren als beste uit de bus. “Vandaag bellen is vaak morgen terecht kunnen. Ze denken mee en de communicatie is prettig”, aldus Latoya Lasut van Greymans Paktech.

De diensten
Voor de rvs onderdelen van de oplossingen van Greymans Paktech zorgt Astra Stramon voor het glasparelstralen. Mede dankzij deze bewerking voldoen de rvs elementen aan de strenge eisen van de verpakkingsindustrie en wordt de levensduur van de staalelementen verlengd. Daarmee draagt de behandeling bij aan een kwalitatief goed product. Maar dat is niet het enige, het partnership levert meer op: “Samenwerken met Astra Stramon scheelt ons tijd en werk. Ze komen namelijk de producten meestal bij ons ophalen en brengen ze na behandeling weer bij ons terug. Deze extra service maakt hen redelijk uniek in haar soort.”

Alles in goed overleg
Latoya geeft aan dat ze werken met Astra Stramon zeker kan aanbevelen: “Ze lijken alles op orde te hebben. Ook als er een keer iets niet helemaal goed is gegaan. We hebben het vertrouwen dat we het kunnen melden, omdat we zeker weten dat er oplossingen aangedragen worden. Astra Stramon kijkt goed naar onze wensen en eisen, en dat is erg prettig. De afmetingen van onze oplossingen voor klanten lopen erg uiteen en Astra past zich, of het nu gaat om het transporteren of bewerken, optimaal aan.”

Meer informatie?


Foto's van Goede combinatie van service, kwaliteit en snelheid

Astra Stramon Poedercoaten

't Hoogvelt 6
5721 VW Asten
Nederland

Tel: 0493 - 691837

info@astrastramon.nl

Astra Stramon RVS Finishing

Graandijk 5a
5704 RB Helmond
Nederland

Tel: 0493 - 745465

info@astrarvs.nl

Over Astra Stramon

We voorzien uw staalproducten van een duurzame, beschermende laag op het hoogste kwaliteitsniveau. Ons full service dienstenpakket kenmerkt zich door de flexibiliteit en korte lijnen. Onze mensen samengevat: jarenlange ervaring gecombineerd met passie en enthousiasme. Deze combinatie maakt ons tot een prettige en betrouwbare partner om mee samen te werken.

Onze andere bedrijfsactiviteiten:
Poedercoaten
RVS Finishing